Edit Content

Stockholm: 0700-739 740

Edit Content

Vardagar 06.00 - 18.00

  1. Home
  2. »
  3. Byggstädning på Stockholm
BYGGSTÄDNING STJÄNSTER I STOCKHOLM

✓ Nöjdhetsgaranti
✓ Ingen bindningstid
✓ Svanenmärkta rengöringsmedel
✓ Kollektivavtal
✓ Professionella hemstädare
✓ Rut-avdrag
✓ Fast pris

DET HÄR INGÅR I BYGGSTÄDNING

Våra skickliga hemstädare har med sig Svanenmärkta rengöringmedel och mikrofiberdukar när de gör ditt hem skinande rent. Mikrofiberdukarna lämnar vi kvar hos dig efter din första hemstädning, så att du själv kan tvätta dessa till nästa städning.

Det du behöver ha hemma är en dammsugare, mopp och hink.

Här ser du vad vårt grundpaket innehåller och vilka tjänster som du enkelt kan lägga till.

  • Vi hjälper dig med byggstädning och återskapar känslan av ett nybyggt hus. Vi har lång erfarenhet inom städning, därför kan vi garantera att det sker enligt ditt önskemål. Vi gör det enkelt för dig att utnyttja RUT-avdraget, samt betala i efterskott med faktura.
  • Du har alltid rätt till våran nöjd-kund garanti. Skulle du motförmodan vara missnöjd med städningen är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sätter våra kunder i högsta fokus och anstränger oss för leverera utöver förväntan. Vi har ansvarsförsäkring som täcker alla typer av skador upp till 10 miljoner kronor, om skulle det ske under städtillfället.
  • Avbokning/ändring måste ske 3 dagar innan bokad städtillfälle.
  • Vi erbjuder fakturabetalning och RUT-avdrag dras direkt på fakturan.
    Läs mer om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida.

Ser det lite dammigt ut efter renoveringen?

Vi hjälper dig med byggstädning och återskapar känslan av ett nybyggt hus. Vi har lång erfarenhet inom städning, därför kan vi garantera att det sker enligt ditt önskemål. Vi gör det enkelt för dig att utnyttja RUT-avdraget, samt betala i efterskott med faktura.

Garanti och Reklamation

Rent hem, rent sinne

Du har alltid rätt till våran nöjd-kund garanti. Skulle du motförmodan vara missnöjd med städningen är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sätter våra kunder i högsta fokus och anstränger oss för leverera utöver förväntan. Vi har ansvarsförsäkring som täcker alla typer av skador upp till 10 miljoner kronor, om skulle det ske under städtillfället.

Vår kundstatistik

0 +

Kunder om året

0 +

nöjda kunder

0 +

År av erfarenhet

0 +

Kunder om året

Vår städprocess

Steg för steg lista

Ring oss

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Boka tid

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Städning

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Betalning

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Vad våra kunder säger

4.7/5 Läs 257 uppriktiga kundomdömen 

Mrs. Clean levererade en fantastisk hemstädningstjänst! Kompetent personal och kvalitet i varje detalj. Jag kännde mig verkligen trygg med dem och rekommenderar dem varmt för alla städbehov.

Fönsterputsningen var en fröjd för ögat! Mrs. Clean visade hur duktiga de var genom att göra mina fönster skinande, som om de var helt nya!

Mrs. Clean gav mig den trygghet jag letade efter i en städtjänst. Deras noggrannhet och pålitlighet imponerar verkligen. En kontinuerlig partner för min hemstädning!

Företagstjänsterna från Mrs. Clean har förändrat vår arbetsmiljö. Kvalitetsstädning och en dedikerad personal har gjort dem till vår valda städleverantör. Rekommenderas för alla företag!

Mrs. Clean levererar inte bara städning, utan en hel renlighetsupplevelse. Jag uppskattar också verkligen deras miljöfokus. Enastående service!

Jag har testat flera städtjänster, men Mrs. Clean överträffar dem alla. Deras professionella team visar upp en imponerande dedikation till att hålla mitt hem rent. Jag är en mycket nöjd kund!

Du är välkommen att kontakta oss

Vi på Mrs Clean AB har en omfattande kvalitetspolicy som täcker alla våra tjänster. Alla våra uppdrag skall utföras enligt kundens önskemål och på utlovad tid.

Ta kontakt med oss