Edit Content

Stockholm: 0700-739 740

Edit Content

Vardagar 06.00 - 18.00

  1. Home
  2. »
  3. Trappstädning på Göteborg
TRAPPSTÄDNING STJÄNSTER I Göteborg

✓ Nöjdhetsgaranti
✓ Ingen bindningstid
✓ Svanenmärkta rengöringsmedel
✓ Kollektivavtal
✓ Professionella hemstädare
✓ Rut-avdrag
✓ Fast pris

DET HÄR INGÅR I TRAPPSTÄDNING

Mrs.Clean utför trappstädning i Stockholmsområdet åt Bostadsrättsföreningar, Fastighetsförvaltare, Kontor och Fastighetsägare m.m. För våra kunder är det viktigt att veta när trappstädningen utförs och därför har vi tydliga städschema och kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan städa era trapphus väl och bekymmersfritt.
Med vår hjälp ser ditt trapphus alltid fräscht och representabel ut.

  • Rengöring av dörrhandtag vid trappingång
  • Rengöring av hiss (speglar, handtag, manöverpanel och golv
  • Rengöring av trappräcken
  • Torr och våtmoppning av golv
  • Rengöring av lister
  •  
  • Ring gärna för information om våra priser.
0700-739740

KONTORSTÄDNING

Ert kontor speglar er verksamhets fysiska tillvaro och därför är det viktigt att det är rent och fint, samt att era medarbetare trivs i den miljön som de jobbar i. Vi kan allt om kontorsstädning, och vi gör vårt allra bästa att anpassa oss efter våra kunders önskemål och unika behov.

Garanti och Reklamation

Rent hem, rent sinne

Vi lämnar alltid en nöjd kund garanti på vår städning. Om ni är missnöjda med städningen, vänligen kontakta oss omedelbart.

Betalning

Vi tar endast betalning mot faktura. Vi ordnar med all städmaterial samt städutrustning och använder oss av skonsamma, miljövänliga produkter. Har ni frågor eller funderingar? Ring eller maila till oss! Vi finns här för att hjälpa till.

Vår städprocess

Steg för steg lista

Ring oss

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Boka tid

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Städning

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Betalning

Phasellus ac tincidunt erosnulla egestas tristique turpis sit amet lobortis

Vad våra kunder säger

4.7/5 Läs 257 uppriktiga kundomdömen 

Mrs. Clean levererade en fantastisk hemstädningstjänst! Kompetent personal och kvalitet i varje detalj. Jag kännde mig verkligen trygg med dem och rekommenderar dem varmt för alla städbehov.

Fönsterputsningen var en fröjd för ögat! Mrs. Clean visade hur duktiga de var genom att göra mina fönster skinande, som om de var helt nya!

Mrs. Clean gav mig den trygghet jag letade efter i en städtjänst. Deras noggrannhet och pålitlighet imponerar verkligen. En kontinuerlig partner för min hemstädning!

Företagstjänsterna från Mrs. Clean har förändrat vår arbetsmiljö. Kvalitetsstädning och en dedikerad personal har gjort dem till vår valda städleverantör. Rekommenderas för alla företag!

Mrs. Clean levererar inte bara städning, utan en hel renlighetsupplevelse. Jag uppskattar också verkligen deras miljöfokus. Enastående service!

Jag har testat flera städtjänster, men Mrs. Clean överträffar dem alla. Deras professionella team visar upp en imponerande dedikation till att hålla mitt hem rent. Jag är en mycket nöjd kund!

Du är välkommen att kontakta oss

Vi på Mrs Clean AB har en omfattande kvalitetspolicy som täcker alla våra tjänster. Alla våra uppdrag skall utföras enligt kundens önskemål och på utlovad tid.

Ta kontakt med oss